Værkstedet

Autoværksted med topmoderne udstyr
Vejstrup Auto er et autoværksted med topmoderne udstyr. Dette er  påkrævet for at kunne servicere moderne/nye biler og varevogne. Vi benytter kun udlærte Automekanikere, med mange års erfaring, og vi uddanner os løbende for at holde trit med udviklingen og de nyeste teknologier inden for auto-branchen. Vi har adgang til den nyeste servicelitteratur og opdateringer via nettet, og vores avancerede auto-testere opdateres løbende med de seneste software opdateringer fra eks. Bosch.

Autotester fra BOSCH
Ud over data og viden, så kræver det også avanceret udstyr for at kunne kommunikere med nye biler. Vi har moderne autotestere fra Bosch, der kobles direkte til bilens elektronik for udlæsning af fejlmeddelelser.

Bosch_FSA560

Bosch Autotester FSA560

Godkendte Reservedele
Vi anvender kun OEM godkendte reservedele. Vores lager står i online forbindelse med hovedlagre for reservedele i Danmark og udlandet, og de daglige leverancer sikre at vores kunder ikke kommer til at vente unødigt på en vigtig reservedel.

Smøreolier fra elf
Vi anvender smøreolier fra elf og sikre os, at olien er i overensstemmelse med det som bilproducenten foreskriver.

elf_logo

ELF SOLARIS er den nyeste generation af LOW SAPS motorolier (Lavt indhold af Aske, fosfor og svovl). Der findes hele 3 ELF LOW SAPS motorolier. ELF SOLARIS giver dig alle de fordele, der fås fra en højteknologisk olie, der er udviklet på baggrund af erfaringer i Formel 1.

SOLARIS serien er udviklet for at imødekomme EURO IV kravene om reduceringen af forurenende partikler fra motoren. Disse olier er specielt udviklet for at imødekomme EURO IV standarden, og kan derfor anvendes på motorer med efterbehandlingssystemer såsom partikelfilter, og hjælper til at forlænge partikelfiltrets levetid.

Produktblad for ELF SOLARIS LLX 5W-30
Internationale specifikationer: ACEA: A3 / B4 – dækker ACEA C3
OEM-godkendelser:
VW: 504.00 / 507.00
BMW: Longlife 04
MB: 229.51

Du vil blive kontaktet ved uventede problemer ved reparation.

Du vil blive kontaktet hvis vi støder på uventede problemer ved en reparation, som kan fordyre reparationen væsentligt udover det aftalte.

Bestil tid!
Vi anbefaler, at du bestiller tid til serviceeftersyn i god tid (1 uge i forvejen). Ved klargøring til syn bør du kontakte os i god tid, hvis du har kendskab til større reparationer, som skal udføres inden bilen kan synes, eks. rep. af bremser, stenslag i frontrude synsfelt, udbedring af rust, rep. af styretøj ved slør eller lign, som kan være påkrævet for biler af ældre dato.

Filbænk Vejstrup Auto

Vejstrup Auto